FOTO: Automobilom ubio biciklistu pa pokušao da zakopa vozilo

Pančevačka policija uhapsila je D.K. (32) iz okoline Bele Crkve zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Sumnja da je D.K. 27. oktobra, oko 18 časova, upravljajući neregistrovanim putničkim vozilom marke "jugo skala 55", na putu Dupljaja-Grebenac udario biciklistu iz okoline Bele Crkve, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni je nakon udesa pobegao sa lica mesta.

Nakon četiri dana, on je identifikovan i pronađeno je vozilo koje je pokušao da sakrije zakopavanjem u zemlju na nepristupačnom delu terena u okolini Kovina.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu. 

  • dobrotvorka

    03.11.2016 19:23
    neverica
    Šta je ovo ljudi?! Ima li koga u ludnicama il su svi na slobodi?
    STRAŠNOOO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina