VIDEO: BMW novosadskih registracija naleteo na traktor kod Vršca, dvoje mrtvih

Dve osobe poginule su u udesu koji se dogodio sinoć oko 22 časa na putu Vlajkovac - Vršac.
Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, u sudaru su učestvovali džip marke "BMW" novosadskih registarskih tablica u kojem je bilo četvoro putnika i traktor sa prikolicom. Portal Banatmedia navodi da se nesreća dogodila nedaleko od mosta na kanalu DTD prema Uljmi, kada je beli automobil  BMW Novosadskih tablica udario u neosvetljenu traktorsku prikolicu.
 
Na licu mesta poginuli su vozač džipa i njegova saputnica koja je sedela na zadnjem sedištu. Druge dve osobe sa teškim povredama prevezene u Urgentni centar u Vršcu.
 
Krov na potpuno smrskanom vozilu isekli su vatrogasci kako bi izvadili stradale putnike.
 
Uzrok nesreće je još nepoznat.
 
UPOZORENJE: Video sadrži uznemirujuće scene.
 
  • ZOIL

    21.11.2016 13:36
    osiguranje
    Ako nema zimske gume, kriv je(po Okanoviću)!
  • :/

    21.11.2016 13:20
    -
    @"Gospodo nocu je u ovakvim situacijama i dozvoljenih 80km/h pogubno"

    Kao prvo - u potpunosti se slažem sa Vama.
    Kao drugo - Po ovome što ste napisali, vidim da niste mnogo vozili noću... 80km/h je brzina pri kojoj može da se odreaguje blagovremeno (ako nije magla naravno). Niko ne može da me ubedi da je pokojni gospodin vozio 80km/h.
  • Vozač

    21.11.2016 13:17
    U subotu sam bio u Vršcu.Od Kaća pa do Vršca gomila neosvetljenih traktora, biciklista i pešaka pored puta. 80km/h je 20 metara u sekundi. Dokle će vozači da budu taoci neodgovornih primitivaca? Dokle će lokalna policija da gleda kroz prste zemljacima koji nemaju rotaciju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".