Automobil se zakucao u kamion kod Sremske Mitrovice, jedna osoba poginula

Jedna soba je poginula a dve su povređene u sudaru automobila i kamiona na auto putu Batrovci - Beograd, na području Sremske Mitrovice.
Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 21:30 kada je "automobil sustigao i udario kamion koji se kretao istom saobraćajnom trakom".
 
Poginuo je putnik u kamionu a povređeni su vozač kamiona i putnica iz automobila, navodi se u saopštenju policije.
 
Vozaču automobila, 26-godišnjem državljaninu BiH, određeno je zadržavanje do 48 časova i biće saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
  • h

    21.11.2016 13:11
    g
    Ko zna koliko je dvadesetsestogodisnji bosanac isao na sat. Jurcao ko zna koliko kad je uspeo coveka u kamionu ubiti.Kome sve dajete vozacke dozvole. Napravite im trkacku stazu pa neka tamo voze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.