Uskoro novi račun za uplatu naknade za odvodnjavanje iz ranijih godina

"Vode Vojvodine" su saopštile da je Uprava za trezor, po nalogu Poreske uprave, ugasila račun grupe 849, koji je bio otvoren radi naplate naknade za odvodnjavanje od građana za 2008, 2009. i 2010. godinu.
Uskoro novi račun za uplatu naknade za odvodnjavanje iz ranijih godina
Foto: 021.rs

U ovom preduzeću navode da je račun ugašen zbog prenosa nadležnosti za utvrđivanje i naplatu naknade za odvodnjavanje od građana, sa Poreske uprave na javna vodoprivredna preduzeća.

U narednih nekoliko dana "Vode Vojvodine" će otvoriti novi poslovni račun na koji će obveznici moći da nastave da uplaćuju svoje neizmirene obaveze zaključno sa 2010. godinom.

Kako su saopštili, obveznici neće trpeti nikakve posledice zbog nemogućnosti da na vreme izmire svoje obaveze zbog gašenja starog i otvaranja novog računa.

  • ns

    09.02.2018 19:30
    ns@gmail.com
    zakljucno sa 2010 pa koliko treba da se otvori racun ili da zastari racun?
    Za sta ti radnici dobijaju plate od 2010 godine?
    Ako su bili zaduzeni za odvodnjavanje od 2008 godine ko je kriv za poplave i ko je duzan da refundira stetu zajedno sa kamatama gradjanima kojima su naplacivali odvodnjavanje.
    ????
  • m

    09.02.2018 17:09
    @pljacka
    dok mi dokazemo da nije izvrsena usluga,izvrsitelji nas vec zaplenili i izbacili iz kuce...
  • Cile

    09.02.2018 15:01
    O cemu vi to???Te Vojvodina vode su leglo neradnika i bivso sadasnjih preletaca.Hajde da vidimo koliko pojedini politicari imaju sto njiva,sto salasa i nikad dinar platili nisu.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina