Sombor bez grejanja

Korisnici daljinskog sistema grejanja u Somboru danas, 7. februara, zbog radova na gasovodu, neće imati grejanje, a hladne će biti i škole, vrtići i poslovni prostori priključeni na gradsku toplanu.
Sombor bez grejanja
Foto: Pixabay
Grejanja neće biti zbog radova na gasovodu kod Vrbasa, a isporuke gasa neće biti od 6 do 22 časa.
JKP "Energana" je, "da bi se koliko-toliko ublažio prekid grejanja", najavilo da će grejati stanove celu noć, odnosno sve do ovog jutra, kao i danas po normalizaciji snabdevanja gasom.
 
Na daljinski sistem grejanja priključeno je oko 4.000 stanova, škola, vrtića, poslovnih objekata.
 
Kotlarnice koje koriste mazut kao energent, u ulicama Radišićeva i Nike Maksimovića, radiće normalno.
  • vreme

    07.02.2023 12:00
    radovi nisu mogli da se odrade u septembru i oktobru kad je toplije?
  • Beca

    06.02.2023 16:51
    Beca
    Sada osetite jako je nana sto živimo po zaštićenim kucama! Grejem se na drva,ugalj,struju i nikada ugrejan! Računi ko da živiš u vili a ne u pre staroj straćari sa kojom nista nemozes jer ti neki pametnjakoviću nedaju!!!
  • Vladika

    06.02.2023 13:42
    Idiotizam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.