Apatin: Bicikl na umetnički način

Nikola Faler je lokalni umetnik i magistar sa Umetničke akademije iz Osijeka, kojeg su meštani Apatina preko vikenda mogli da primete u društvu zanimljivih eksponata.
Nikola Faler je lokalni umetnik i magistar sa Umetničke akademije iz Osijeka, kojeg su meštani Apatina preko vikenda mogli da primete u društvu zanimljivih eksponata.

U okviru međunarodne saradnje pod nazivom "Land Art Project" između osiječke i novosadske umetničke akademije i "Panonskog puta mira", biciklističke rute koja spaja Osijek i Sombor, u Baču i Apatinu (i u nekoliko hrvatskih gradova) održana je zanimljiva radionica.

Dva zaista fenomenalna eksponata meštani su mogli da vide ispred zgrade opštine Apatin, a prema rečima ovog umetnika, ovi ogromni dvotočkaši biće uskoro postavljeni negde u okolini opštine. Partneri u ovoj kreativnoj akciji su opštinski kulturni centar i opština Apatin.

  • umetnik

    24.06.2014 11:11
    @biciklo
    Umetnost da se u..reš, kao i nekada ona džinovska klupa u Zmaj Jovinoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".