Palić: Uskoro 12. "Summer3p" festival

Dvanaesti "Summer3p" festival predstaviće, pored odlične elektronske muzike, nekoliko društvenih kampanja i akcija.
Dvanaesti "Summer3p" festival predstaviće, pored odlične elektronske muzike, nekoliko društvenih kampanja i akcija.

Festival počinje 17. jula i traje do 20. jula, a lokacija su dobro poznati termalni bazeni na Paliću, ali i Muški štrand. Muzički program obuhvata nastupe grupe Noise Destruction, nemačkoj didžeja DJ Aleksandra Kovalskog, kao i mađarskog didžeja DJ Bulai i makedonskog izvođača Gorana Kana.

Akcije koje festival zastupa su "Stop nasilju", "Čuvajmo prirodu" i "Clean lake Palić", a učesnike očekuju i brojne radionice, turniri i sportske aktivnosti, poput joge, badmintona, odbojke na pesku i modernog plesa. Treći i četvrti dan "Summer3p" festivala se preklapaju sa prva dva dana čuvenog Festivala evropskog filma Palić (od 19. do 25. jula), pa će posetioci uživati i u filmu i u muzici.

Organizator, NVO AŠC naglsšava da su ulazunice u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 990 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".