Ruma: Damjančuk ponovo načelnik Odeljenja za društvene delatnosti?i

Svetislav Damjančuk će ponovo biti imenovan za načelnika Odeljenje za društvene delatnosti opštine Ruma umesto dosadašnjeg načelnika Darka Kličkovića.
Svetislav Damjančuk će ponovo biti imenovan za načelnika Odeljenje za društvene delatnosti opštine Ruma umesto dosadašnjeg načelnika Darka Kličkovića.

Kako piše portal grad-ruma.net, oslanjajući se na izvor iz Srpske napredne stranke, nekadašnji načelnik Odeljenja za društvene delatnosti opštine Ruma ponovo će doći na ovu funkciju jer vladajuća koalicija trenutno nema dovoljno kadrova.

Ni nakon smene vlasti, Damjančuk nije ostao bez primanja iz budžeta opštine. Naime, u februaru ove godine, Odlukom SO Ruma, naprednjaci ga postavljaju za člana Upravnog odbora Sportske hale u Rumi.

Damjančuka pamtimo po izjavi i negiranju krivice nakon incidenta 12. juna 2012. godine u kom je nastradao mladi Futožanin davljenjem na Borkovcu. Tada je izjavio da "zaista ne može da kaže da li je neko pozivao građane na kupanje i pre svega ovoga i da projekat uređenja jezera i obale koči vlasništvo nad zemljištem podeljeno između rumske i iriške opštine".

Damjančuk je bio zadužen i za ispunjavanje predizbornog obećanja Romima iz Donjih Petrovaca. Za realizaciju projekta u opštini Ruma, Romski resursni centar Ekumenske humanitarne organizacije (EHO RRC) obezbedio je 63,770 eura (oko 7 miliona dinara), dok je

Opština Ruma izdvojila budžetska sredstva u visini od 49,500 eura (oko 5,8 miliona dinara). Damjančuk, član SPS, sa svojim partijskim kolegama odužio se Romima na glasovima organizujući im "I romski bal".

Svetislav Damjančuk, prema nezvaničnim informacijama, na novu staru dužnost stupa danas, 26. juna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina