Sombor: "Karavan za živi Dunav" 3. jula na Trgu

Sombor je jedan od gradova koji će ugostiti karavan Svetskog fonda za prirodu, koji kroz regionalnu izložbu ukazuje na značaj vode kao prirodnog resursa.
Sombor je jedan od gradova koji će ugostiti karavan Svetskog fonda za prirodu, koji kroz regionalnu izložbu ukazuje na značaj vode kao prirodnog resursa.

Povod za "Karavan za živi Dunav" je Dan Dunava, koji je počeo da se obeležava juče u Beogradu. Karavan je još danas, 29. juna u Beogradu, 1. jula u Novom Sadu, a 3. jula će domaćin biti Grad Sombor.

Svečano obeležavanje Dana Dunava i zabavno-edukativna manifestacija održaće se na Trgu Svetog Đorđa. Karavan je u Srbiji organizovan uz pomoć lokalnih partnerskih organizacija i udruženja i to Refugijum i NIDSB Josif Pančić iz Novog Sada, Prostor iz Niša, kao i Moj kanal i Poduna iz Sombora.

Sam Karavan deo je šire regionalne inicijative za obnovu vlažnih i plavnih područja duž Dunava u šest zemalja Dunavskog sliva, koju zajednički sprovode Svetski fond za prirodu i Koka-Kola sistem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina