Subotica: Oldtajmeri na izložbi do nedelje

Međunarodni, 16. susret oldtajmera u organizaciji Udruženja ljubitelja starih motornih vozila "Old timer Subotica" održaće se od danas do nedelje u Subotici i na Paliću.
Međunarodni, 16. susret oldtajmera u organizaciji Udruženja ljubitelja starih motornih vozila "Old timer Subotica" održaće se od danas do nedelje u Subotici i na Paliću.

Ove godine organizatori obećavaju izložbu sa retkim i zanimljivim vozilima sa početka veka, pa sve do onih čiji su poslednji primerci sišli sa fabričkih traka pre tridesetak godina. Oko pedesetak vozila, od kojih je najstarije iz 1926. godine, predstaviće članovi Kluba, a primerke će izložiti veliki broj gostiju iz zemalja bivše Jugoslavije, Mađarske i Rumunije i Engleske.

Na izložbi će biti prikazan i najstariji izložbeni motocikl iz 1927. godine. Vremešna vozila građani će moći da vide u subotu 5. jula na Gradskom trgu od 17. 30 do 20 časova, a u nedelju od 8 do 10 časova organizuje se berza delova i postavka izložbe kod Velike terase na Paliću sa početkom u 11 časova.

Osim što će učesnici izlagati svoje primerke, domaćin je organizovao i turistički obilazak Subotice, vinarije "Zvonko Bogdan", ergele na Kelebiji i Palića, na kojem će između ostalih lokacija posetiti i Zoološki vrt. Organizator manifestacije je Udruženje ljubitelja starih motornih vozila "Old timer Subotica".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina