Zrenjanin: Izdati štandovi za "Dane piva"

Sedam od ukupno devet štandova za prodaju hrane na predstojećim "Danima piva" izdato je na javnom otvaranju ponuda, koje su dostavili ugostitelji.
Sedam od ukupno devet štandova za prodaju hrane na predstojećim "Danima piva" izdato je na javnom otvaranju ponuda, koje su dostavili ugostitelji.

Istom prilikom izdat je i prostor za postavljanje zabavnog parka koji ć,e kao i prethodnih godina, biti postavljen na parkingu Prevlaka. Svi izdati štandovi za prodaju hrane veličine su 105 kvadrata, a cena je bila u rangu prošlogodišnje i u zavisnosti od lokacije kretala se 100, 200 ili 325 hiljada dinara.

Ove godine uveden je i novi štand namenjen za VIP deo, a koji će u jednom delu biti namenjen izvođačima i gostima manifestacije, a drugi deo će zakupac moći da koristi u komercijalne svrhe. VIP štand će služiti za smeštaj izvođača pre i posle nastupa, konferencije za štampu, novinarske ekipe, službena lica i funkcionere.

Nakon izdavanja štandova za prodaju hrane, u narednim danima očekuje se i javni poziv za izdavanje prostora pivarama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.