Subotica: Vojvođanska zlatna rukavica od 10. do 13. jula

Preko 200 učesnika iz 30 država prijavilo se za 32. Vojvođansku zlatnu rukavicu, što je oborilo rekorde posećenosti ovog turnira, kako u Subotici, tako i takmičenja u Srbiji.
Preko 200 učesnika iz 30 država prijavilo se za 32. Vojvođansku zlatnu rukavicu, što je oborilo rekorde posećenosti ovog turnira, kako u Subotici, tako i takmičenja u Srbiji.

Organizatori, Vojvođanski bokserski savez i Bokserski klub "Spartak" najavili su učešće devet reprezentativaca, a najviše se očekuje od mlađih boksera. Turnir počinje 10. jula, kada će se održavati preliminarne borbe, dok je finale za učesnike iz SAD, Uzbekistana, Pakistana, Nigerije, Mađarske, Hrvatske i drugih zemalja u nedelju, 13. jula.

Takmičenje je otvoreno i u ženskoj kategoriji, u kojoj ima preko 40 takmičarki u deset kategorija. Mesto održavanja svih borbi he Hala sportova, a ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".