Devojka poginula u Žablju

Milana Zlokolica (25) iz Žablja poginula je, a C. J. (43) iz Đurđeva zadobio je teške povrede opasne po život u saobraćajnoj nesreći u Žablju.

Milana Zlokolica (25) iz Žablja poginula je, a C. J. (43) iz Đurđeva zadobio je teške povrede opasne po život u saobraćajnoj nesreći preksinoć oko 21.30 sati u Žablju u Ulici Vojvode Mišića kod brojeva 66 i 68.

D. L. (28) iz Đurđeva koji je upravljao "opel astrom karavanom" prošao je bez povreda, ali ga je policija zadržala na trežnjenju, jer je alkotestiranjem utvrđeno da je imao nedozvoljenu količinu alkohola u organizmu.

Meštani kažu da je vozač, krećući se velikom brzinom prema centru, izgubio kontrolu na oko 80 metara od kuće u koju je udario. Prethodno je prešao na suprotnu stranu, udario u ivičnjak, a zatim preko jarka preletio do travnjaka gde se odbio i ispred kuće s brojem 68 udario u parkirani "ford fokus", da bi na kraju udario o zid.

Hitna pomoć je došla brzo po pozivu meštana, ali je devojka preminula tokom transporta u bolnicu.

Povređeni C. J. zadobio je višestruke teške povrede i u KCV kažu da je teškog opšteg stanja i životno je ugrožen.

  • 14.07.2014 10:55
    Pijanstvo
    Možete piti, niko vam ne brani ali pijani ne sedajte za volan.
    Ako imate pijanog vozača uzmite taksi ili idite peške. U protivnom možete stradati a pijani vozač ostati nepovređen-
  • srđan

    14.07.2014 06:11
    zašto, ali ZAŠTO sedaju u kola sa pijanim budalama..... :(((((((

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".