Zrenjanin: Kukasti krst na upaljaču za automobil

Na reklami za prodaju upaljača za automobil umesto zvanične zastave Nemačke proizvođač je stavio kukasti krst, a proizvod se može kupiti u "kineskom" tržnom centru u Zrenjaninu.
Na reklami za prodaju upaljača za automobil umesto zvanične zastave Nemačke proizvođač je stavio kukasti krst, a proizvod se može kupiti u "kineskom" tržnom centru u Zrenjaninu.

Radnice tržnog centra nisu bile upućene da se u njihovom objektu prodaje upaljač za automobil sa kukastim krstom, a proizvod nije povučen iz prodaje.

Kako se može videti na deklaraciji, uvoznik artikla je firma "Shufanshucan d.o.o" iz Novog Bečeja, a zemlja porekla je Kina.

Naziv proizvođača, međutim, nije naveden.

  • 20.07.2014 18:43
    Pa...
    najkvalitetniji i najpouzdaniji auto iz tog period je VW!!!
  • Peka

    20.07.2014 15:56
    U cemu je ovde greska, stavili malo stariju zastavu, ali je to i dalje ista drzava...
  • apu

    20.07.2014 14:05
    ova slika...
    ...je stara jedno deset godina i "mota" se po internetu od tada...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.