Subotica: Prijavljen nestanak maloletnice

Tijana J. (15) iz Subotice poslednji put je viđena u noći između petka i subote na putu prema naselju "Rata", kada se oprostila od svojih drugova i krenula da vrati pozajmljeni duks prema Sportskom centru "Rata" u Bajmoku.
Tijana J. (15) iz Subotice poslednji put je viđena u noći između petka i subote na putu prema naselju "Rata", kada se oprostila od svojih drugova i krenula da vrati pozajmljeni duks prema Sportskom centru "Rata" u Bajmoku.

Svaki trag i kontakt sa drugovima i drugaricama gubi joj se između ponoći i 1 čas ujutro, javlja sajt bajmok.com. Pošto se nije javljala na telefon, a nije imala običaj da kasni, a da se pri tom ne javi baki i dedi, kao i drugovima na fejsbuk kada stigne kući, potraga za njom započela je odmah jedan sat posle ponoći. Na Sportskom centru "Rata" okupilo se pedesetak Tijaninin drugova i drugarica,  grupa roditelja i članovi njene porodice.

Na putu koji vodi prema Sportskom centru, pronađena je bela startas patika za koju drugovi i drugarice sa kojima se družila, kao i članovi porodice tvrde da je njena. U potragu za Tijanom ubrzo se uključila i policija. Tokom noći desetak automobila, roditelji i deca na biciklima obišli su sve ulice na Rati i Bajmoku, sva mesta na koja je odlazila dozivajući Tijanu, ali bezuspešno. Njen nestanak prijavljen je Policiji, kao i Žandarmeriji, a nadležne službe nisu uspele da lociraju njen mobilni telefon, koji se u međuvremenu ispraznio, jer je za podnošenje zahteva za lociranje broja neophodno da prođe 24 časa od prijave nestanka. Nada da će se Tijana vratiti još nije izgubljena, a porodica, komšije, drugovi i drugarice nepomično stoje ispred njene kuće u nadi da će je ugledati živu i zdravu.

Ukoliko imate bilo kakvih saznanja koja bi mogla da pomognu u lociranju mlade Tijane, pozovite policiju na broj 192 ili obavestite najbližeg policajca. Na zahtev policije, fotografija je zamagljena a prezime uklonjeno.

  • ns

    26.07.2014 14:34
    Pitanje
    "Na zahtev policije, fotografija je zamagljena a prezime uklonjeno."
    A kako da je prepoznamo i ako je vidimo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.