Zrenjanin: Izraelci grade novi šoping centar

Gradnja izraelskog Ritejl parka tj. tržnog centra u Zrenjaninu trebalo bi da počne u drugoj polovini ove godine, kaže pomoćnik gradonačelnika Ivan Dević.
Gradnja izraelskog Ritejl parka tj. tržnog centra u Zrenjaninu trebalo bi da počne u drugoj polovini ove godine, kaže pomoćnik gradonačelnika Ivan Dević.

Izraelski partner ovih dana ulazi u posed zemljišta u naselju Bagljaš, a celokupna investicija, koja će zaposliti našu građevinski operativu, iznosi 50. miliona evra.

- Ovih dana je jedna izraelska kompanija koji se bavi izgradnjom šoping molova ušla u posed deset hektara zemljišta na području opštine Zrenjanin, na izlazu iz grada i ulazu u Novi Sad, sa leve strane. Zemljište su stekli u pravnom poslu sa firmom Arkadom, pošto su već bili poznati urbanistički planovi da to zemljište bude namenjeno u ove svrhe. U ovom trenutku se rešavaju pravni odnosi i ukljužava zemljište. Očekuje se da će realizacija ovog projekta početi za 2-3 meseca - rekao je Ivan Dević, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

On dodaje da će ovo biti kvalitetan ritejl centar, koji će zaposliti oko 240 radnika, većim delom radna snaga iz Zrenjanina.

  • kojo

    28.07.2014 08:03
    vic dana
    Obratite pažnju na datum 26.07.2014.gradiće se u drugoj polovini 2014.pa u prvoj nemože,prva je već prošla,a gradit će se na izlasku iz zr i ulasku u ns,gdje tačno pa to je na potezu 50ak km
  • Milica

    27.07.2014 18:23
    To nam je samo trebalo
    Slazem se sa Bojanovim tumacenjem i uopste komentarom.. Stisnula sam lajk na komentar, a sajt dislajkovao? Ne znam razlog tome
  • Bojan

    27.07.2014 16:42
    Iz supljeg u vakuum
    To je ono sto je trebelo ovom gradu, trzni centar, kakva crna proizvodnja. Sve u svemu bice 240 zaposlenih na minimalcu, a taj trzni centar ce zatvoriti ko zna koliko malih radnji koje su imale troje-cetvoro zaposlenih. Cinjenica je da ce gradjani isto trositi, samo ce raspodela biti drugacija, nece uzimati ionako nikakvu zaradu gazde zrenjaninskih malih radnji, nego Izraelci i jos pisu ovakve clanke kao da treba da se radujemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".