Kikinda: Danas sednica po hitnom postupku

Skupština opštine Kikinda danas će, po hitnom postupku, održati vanrednu sednicu, na kojoj će se razmatrati mere potrebne za rešavanje finansijskih dugova i rashoda u budžetu.
Skupština opštine Kikinda danas će, po hitnom postupku, održati vanrednu sednicu, na kojoj će se razmatrati mere potrebne za rešavanje finansijskih dugova i rashoda u budžetu.

Na dnevnom redu biće i poslovanje javnih preduzeća, pošto su ona ostvarila veoma slabe rezultate za pola godine rada. Naime, nijedno javno preduzeće nije ostvarilo 50 procenata od planiranih prihoda, te opštinsko veće nije želelo da prihvati polugodišnje izveštaje ovih preduzeća. Samim tim, preduzećima će se umanjiti sredstva za poslovanje, osim Javnoj agenciji za poljoprivredu i malu privredu, kojoj će se sredstva povećati.

Izneće se i predlozi za smanjivanje plata zaposlenima u nadzornim odborima preduzeća, za oko 10 procenata. Neki članovi saveta i odbora biće i razrešeni svojih funkcija, dok šansu za produženje mandata ima samo direktor Javne agencije za poljoprivredu i malu privredu. Sednica SO počinje u 11 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina