Zrenjanin: Pevačica otkrila razlog performansa, sutra novi protest

Nakon nedelju dana "bunta ćutanja" Dragana Popović, operska pevačica i građanka Zrenjanina otkrila je razloge svog performansa.
Nakon nedelju dana "bunta ćutanja" Dragana Popović, operska pevačica i građanka Zrenjanina otkrila je razloge svog performansa.

Zbog ćutanja svih u društvu rešila je da skrene pažnju na probleme sa kojima se suočavamo. Performans se odnosio na decenijski problem pijaće vode u gradu, pošto U društvu ćute političari, građani i mediji, a problemi ostaju isti ili veći. Nakon mesec dana od kako je vlast zacrtala pokretanje tendera za pijaću vodu u gradu, ništa se nije uradilo. Obratili su se i Aleksandru Vučiću, ali im ništa nije odgovorio i nakon mesec dana.

Predsednik Udruženja "Naš grad naša stvar" Zdravko Vujasinović pozvao je sve građane da dođu sutra u 12 sati u centar grada, gde će se održati protest za vodu, kako bi građani ponovo skrenuli pažnju na problem koji ih muči, a tiče se pijaće vode u gradu.

  • Black Bloc

    01.08.2014 13:59
    -(A)-
    UUU evo trese se cela vlada zato sto neko sedi na trgu, boli ih uvo. Ako vec protestujete, protestujte kako treba, a ne nekim performanansima.
  • 01.08.2014 13:44
    Ja imam problema sa tvrdom stolicom pa se spremam da pišem Vučiću. Kažu da sve probleme rešava.
  • pera

    01.08.2014 13:39
    ..
    Ideju za performans dobila sam kad sam videla onu devojku koja radi ovaj performans.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina