Otac Tijane Jurić: Pojedini mediji nas ucenjivali

Neki mediji su bili "mnogo surovi" u izveštavanju o nesreći Tijane Jurić, izjavio je danas otac ubijene devojčice Igor Jurić, napominjući da su ga pojedini čak i ucenjivali da im da izjavu, jer u suprotnom neće objaviti Tijaninu sliku.

Neki mediji su bili "mnogo surovi" u izveštavanju o nesreći Tijane Jurić, izjavio je danas otac ubijene devojčice Igor Jurić, napominjući da su ga pojedini čak i ucenjivali da im da izjavu, jer u suprotnom neće objaviti Tijaninu sliku.

"Neću da ih imenujem, oni znaju koji su u pitanju. Kad čovek dođe u ovakvu situaciju da mu nema deteta, onda vi (mediji) na neki način 'upakujete' još 10 stvari, pa ti nije dovoljan bol što ti nema deteta, nego moraš da se boriš i sa svim ostalim stvarima da bi se pravdao", rekao je novinarima Igor Jurić.

On je ukazao da je porodica od Tijaninog nestanka 26. jula prolazila kroz pakao i precizirao da je bilo pritisaka sa svih strana, uključujući i novinare. Porodica se zato nada da će ubistvo njihove ćerke i tragedija koju su doživeli biti poslednja u Srbiji, rekao je Igor Jurić.

"Ne znam kako da okarakterišem monstruma koji je to uradio, kakav čovek moraš da budeš da bi napakostio detetu... Kad imaš 120 kilograma i iživljavaš se na detetu od 47, onda ne znam da li je to čovek ili životinja, ne znam kako bih ga nazvao", rekao je Tijanin otac.

Igor Jurić je zahvalio čitavoj Srbiji zbog pokazane brige i napora da se njegova ćerka pronađe, svestan toga da je Tijanin nestanak dobio publicitet koji u sličnim slučajevima druga deca nisu imala. On se nada da će, možda, tragična smrt njegove ćerke pokrenuti uvođenje oštrije kazne za takve i slične zločine, jer "ljudi moraju da shvate da takve stvari ne smeju da se rade i da to nije normalno".

  • D

    08.08.2014 16:14
    Ne razumem
    Jedno mi nije jasno: Cesto citam slicne stvari, ali nikad niko nece nekoga da "imenuje".

    Pa ako se vec javno zalite, lepo recite ko je taj ljudski djubrad. Od same zalbe nista nece se promeniti.
  • Anonimus!

    08.08.2014 08:08
    ZAŠTO NUNS I TUŽILAŠTVO ĆUTE?
    Nažalost, ali evo sada vidimo koliko nam je novinarstvo profesionalizovano, kakvim se svenemoralnim stvarima bave, a oni samo pričaju o svojim pravima i kako je neko prema njima neprimeren itd... Zašto se NUNS sada ne oglasi? A oglašava se za bezazlene stvari i gluposti koje imaju političku pozadinu. Novinari dragi daleko ste vi od profesionalizma.
  • xy

    08.08.2014 07:20
    Ovog nesrećnog čoveka trebalo je ostaviti na miru, makar dok ne sahrani svoje dete!!!
    Da li je iko pomislio kako mu je? Umesto da je u miru i kraj svojih bližnjih, njemu kojeko upada na vrata, snima ga i traži izjave, u NAJTEŽEM trenutku njegovog života! PA kakvi smo ljudi???
    A on, verovatno osećajući neki moralni dug prema medijima, jer su oglašavali nestanak njegove kćeri, sad ne može lešinare da skine s vrata...
    Dno, eto gde smo. U svakom smislu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".