Nenad Čanak: Pastor sedi čak na četiri stolice

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak, na konstataciju da u rekonstrukciji pokrajinske vlade ne učestvuje Savez vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora, ocenjuje da Pastora to i ne interesuje.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da sa premijerom Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o raspletu političke krize u Vojvodini i odbacio navode da tu stranku interesuje mesto pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, koje je ostalo upražnjeno nakon odlaska Gorana Ješića.

"Samo što nije počeo treći svetski rat, a vi me napadate ko će biti pokrajinski sekretar za poljoprivredu. Ponoviću po ko zna koji put - LSV nema nikakve pretenzije ni prema jednoj funkciji u pokrajini", rekao je Čanak.

Na konstataciju da u rekonstrukciji pokrajinske vlade ne učestvuje Savez vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora, Čanak je ocenio da Pastora to i ne interesuje.

"Pastora zapravo ne interesuje sve to, jer misli da je sada postigao da sedi na četiri stolice, da mu se jedan deo pozicije nalazi u Beogradu, drugi deo u Pešti, treći u Novom Sadu, dok je četvrti pozicioniran u Subotici. I ponašajući se kao nekakva četvoronožna politička životinja misli da se vrlo čvrsto pozicionirao. Međutim, ja sam vrlo skeptičan oko toga, s obzirom na to da su mu sve četiri noge desne", naveo je lider LSV-a.

Pregovori o rekonstrukciji pokrajinske vlade biće nastavljeni u utorak, potvrdio je šef poslaničke grupe LSV-a u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški i istakao da bi predstavnici te stranke, DS-a i NDS-a trebalo da se dogovore o novoj politici u pokrajini.

  • alo,alo

    10.08.2014 06:17
    kao bivsi glasac lsv,
    hteo bih da potsetim canka,da je on prvi izdao Vojvodjane,usavsi u koaliciju sa anti vojvodjanskim partijama!
    ds-om i ldp-om !!!!!!
    i nastavlja-sa tadicem !!!!
  • lelica

    10.08.2014 05:12
    Ima Čanak dobar olitički osećaj,inače nebi tolik trajao,Samo me čudi kako je dozvolio da ga Jelić I bratija pređu,svog učitelja koji ih je stvorio,oni su nasamarili I idu dalje a on samo smišlja duhovitosti I gubi poverenje.Treba da razmisli o budućnosti,izgleda da je najbolji kao odgajivač preletača.
  • Miisim

    09.08.2014 19:13
    DB
    Canak jos uvek pluta zbog ako jednog dana zatreba u Vojvodini inace je nula odavno i nije mi jasno kako misle da ga iskoriste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina