Nastavljaju se pregovori o rekonstrukciji vojvođanske vlade

Liga socijaldemokrata Vojvodine, Nova demokratska stranka i Demokratska stranka danas u Novom Sadu nastavljaju pregovore o rekonstrukciji pokrajinske vlade.
Liga socijaldemokrata Vojvodine, Nova demokratska stranka i Demokratska stranka danas u Novom Sadu nastavljaju pregovore o rekonstrukciji pokrajinske vlade.

Kako je potvrdio član liginog tima za pregovore Branislav Bogaroški, danas će biti nastavljeni pregovori "predviđenom dinamikom koja je određena na ranijim sastancima".

Bogaroški je kazao da će biti vođena diskusija o tome kako treba da izgleda buduća vlada, ali da na dnevnom redu još neće biti kadrovska pitanja. On ne očekuje da će danas biti doneti "bilo kakvi konačni zaključi".

Pregovori demokrata sa LSV i NDS oko rekonstrukcije Pokrajinske vlade počeli su početkom jula, kada je održan prvi sastanak tehničkih timova.

  • Mary

    12.08.2014 17:56
    Mislim da su ovima najvazniji kadrovski zaključci. Sustinske promene nece ni da bude.
  • jo

    12.08.2014 12:46
    Botovi
    Samo vi žuti,plavi,crveni,zeleni botovi šamarajte minuse do mile volje.Poenta mog komentara je da i jedni i drugi ne umete žutu banku da zaradite ako ne išamarate državu za pare ili plaćen internet.Svi hoćete izbore jer vam je to idealna prilika da turite još koji dnar u svoje bahate džepove.A onda da jedni druge pljujete ko je veći lopov od koga.A jedino se ralikujete po bojama dresova i nazivu sponzora na grudima sve ostalo je isto
  • Bot broj 69.1

    12.08.2014 10:28
    Kao visokoobrazovani Džedaj, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Galaktičkoj Imperiji nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.
    Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU. Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ. Pozdrav iz Coruscanta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina