Žitište: Pomoć za zaposlene u "Agroživu"

Opština Žitište obratila se za pomoć za zaposlene u preduzeću "Agroživ", a odlukom pokrajinske vlade sredstva socijalne pomoći uskoro će im biti upućena, kao i u Titel i Bački Petrovac.
Opština Žitište obratila se za pomoć za zaposlene u preduzeću "Agroživ", a odlukom pokrajinske vlade sredstva socijalne pomoći uskoro će im biti upućena, kao i u Titel i Bački Petrovac.

Za 1030 zaposlenih radnika i njihove porodice uputiće se prehrambeni i sanitarni artikli u vrednosti od 3.626.000 dinara. U cilju pružanja pomoći socijalno ugroženom delu stanovništva u opštini Titel, uputiće se paketi u vrednosti od 2.800.000 dinara. Opštini Bački Petrovac uputiće se pomoć u artiklima iz Robnih rezervi Vojvodine u vrednosti od milion dinara.

Pomoć u paketima sa prehrambenim i sanitarnim artiklima biće obezbeđena i za članove Udruženja paraplegičara o kvadriplegičara južnog Banata iz Pančeva. Sva isporučena roba delom je iz robnih rezervi, a delom roba iz povraćaja koju su različita preduzeća stavila na raspolaganje Pokrajinskoj vladi, po osnovu realizacije dela obaveza iz programa sufinansiranja proizvodnih pogona novih tehnologija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.