Pastor i Vučić danas o Vojvodini

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor rekao je da će danas u Beogradu nastaviti razgovore sa premijerom Aleksandrom Vučićem, napominjujući da će biti reči o situaciji na političkoj sceni, pre svega u Vojvodini.
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor rekao je da će danas u Beogradu nastaviti razgovore sa premijerom Aleksandrom Vučićem, napominjujući da će biti reči o situaciji na političkoj sceni, pre svega u Vojvodini.

- Mogu da potvrdim da ćemo se danas naći i nastaviti razgovor koji smo započeli pre nekoliko dana - rekao je Pastor u pauzi Letnje akademije Skupštine evropskih regija (AER) koja je počela u Novom Sadu. Na pitanje o čemu će konkretno razgovarati sa premijerom Vučićem, Pastor je rekao da će to biti "nastavak onoga što su započeli, a što nisu okončali".

- Razgovaraćemo o načinu funkcionisanja vojvođanske skupštine, o situaciji na političkoj sceni, pre svega ovde u Vojvodini, kao i o pitanjima finansiranja, nadležnosti Pokrajine, sprovođenju Statuta AP Vojvodine, o predstojećem budžetu i možda još o nekim pitanjima, ako ove sve uspemo okončati - rekao je Pastor.

  • v

    18.08.2014 23:04
    e moj pasztor bacsi jel bar taj sendvič
    bio sa šunkom kad se srbijancima toliko uvlačiš tamo di sunce nikad ne sija?sramoto jedna za vojvođane i vojvodinu!
  • siki82

    18.08.2014 21:19
    Vojvodini su pod hitno potrebne promene,prvo programska vlada,a nakom toga rešavanje svih gorućih pitanaja i problema.
  • Neko

    18.08.2014 14:40
    Nikad više glas stranci sa centralom van Vojvodine - zato na sledećim izborima glas za Vojvođansku partiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".