Ivana Španović ponos i inspiracija Srbije

Prijem za atletičarku Ivanu Španović, koja je na Evropskom prvenstvu u Cirihu osvojila srebrnu medalju, upriličen je danas u Vladi Vojvodine.

Prijem za atletičarku Ivanu Španović, koja je na Evropskom prvenstvu u Cirihu osvojila srebrnu medalju, upriličen je danas u Vladi Vojvodine.

U disciplini skok u dalj, Ivana je skočila 6,81 metara, što joj je donelo drugo mesto.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić je Španovićoj uputio čestitke na postignutim rezultatima u Cirihu, istakavši da je ona ponos naše zemlje i velika inspiracija za sve ljude, a pogotovo za mlade.

Ivana Španovioć se zahvalila na dosadašnjoj podršci i pomoći. Izjavila je da je njen cilj da postigne što bolje rezultate i na mitinzima Dijamantske lige.  Ona je podsetila i na činjenicu da je privilegovana zajedno sa svojim kolegama jer joj je pokrajina omogućila da vežba u pravoj atletskoj hali, gde se priprema u zimskom periodu kada je ta priprema najznačajnija, zbog svega što je čeka tokom godine.

Španović je od pokrajine za svoj uspeh dobila 100.000 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina