Subotica: Vozaču turskog autobusa oduzet pasoš

Arslanu Hajriju, vozaču turskog autobusa, koji se prevrnuo prošlog četvrtka na autoputu kod Subotice, kada je jedna osoba izgubila život a više od 30 povređeno, određena je mera zabrane napuštanja Subotice i oduzet mu je pasoš.
Arslanu Hajriju, vozaču turskog autobusa, koji se prevrnuo prošlog četvrtka na autoputu kod Subotice, kada je jedna osoba izgubila život a više od 30 povređeno, određena je mera zabrane napuštanja Subotice i oduzet mu je pasoš.

Kako je izjavila prva zamenica osnovnog javnog tužioca u Subotici Livija Panić Hajri je juče saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, nakon što je prethodno otpušten iz Opšte bolnice u Subotici, gde je bio hospitalizovan nakon nesreće zbog srčanih problema. Prema njenim rečima, iako je tužilaštvo predložilo meru pritvora vozača, sudsko veće je zbog njegovog zdravstvenog stanja odredilo meru zabrane napuštanja mesta boravišta i privremeno mu oduzelo pasoš.

Panić je dodala da su pre vozača saslušani i svi putnici iz autobusa, a u toku je i prikupljanje i ostalih dokaza na osnovu čega će biti odlučeno da li će protiv vozača biti i podignuta optužnica, nakon što je subotička policija pre pet dana podnela krivičnu prijavu protiv njega. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog četvrtka oko šest sati ujutro na autoputu između Bačke Topole i Subotice jedna osoba je poginula, a tridesetak je povređeno.

Do saobraćajne nesreće je došlo pošto je vozač autobusa turske registracije, iz za sada neutvrđenih razloga, "izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta", saopštila je subotička policija. Saobraćajna nesreće se dogodila u 05.40 časova, na autoputu između Subotice i Novog Sada, kod Bačke Topole, navela je policija koja je potvrdila da je jedna turska državljanka podlegla povredama na licu mesta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina