LDP: Promenom ustava do autonomije Vojvodine

Liberalno-demokratska partija (LDP) ocenila je danas da jedino promena Ustava Srbije, koja će obezbediti punu autonomiju Vojvodine, može da dovede do oporavka te pokrajine, a neće joj pomoći politički sukobi oko toga ko će biti na vlasti.
Liberalno-demokratska partija (LDP) ocenila je danas da jedino promena Ustava Srbije, koja će obezbediti punu autonomiju Vojvodine, može da dovede do oporavka te pokrajine, a neće joj pomoći politički sukobi oko toga ko će biti na vlasti.

LDP je u saopštenju za te sukobe optužio, s jedne strane, Srpsku naprednu stranku (SNS) i Savez vojvođanskih Mađara, a sa druge Demokratsku stranku, Novu demokratsku stranku i Ligu socijaldemokrata Vojvodine.

- Umesto što se stvara atmosfera u kojoj je jedino važno pitanje ko će biti na vlasti u pokrajini, LDP poziva da se započnu razgovori o tome kako u što skorijem roku zaustaviti propadanje Vojvodine - piše u saopštenju za javnost. LDP je ocenio da se situacija u Vojvodini neće promeniti ni ako DS ostane na vlasti, niti ako se formira koncentraciona vlada, što predlaže SNS.

  • НиколаНС

    21.08.2014 20:56
    Даље шапе
    од Војводине, Чедомире несрећо. Марш одавде хохштаплеру белосветски. А и ти "Alo,Alo". за самосталност ћеш прво морати да поразговараш са нама Војвођанима, а ви што сте се слизали са фашистоидним назови демократама, мораћете мало да поведете рачуна о својим потезима. Међу Србима, а поготово међу Србима у Војводини фашизам никада није био добро дочекан, тако да и ви и Чеда треба да поведете рачуна о томе шта радите.
  • Bojana S.

    20.08.2014 16:48
    Vratia se Čeda i donia friške pirane iz Amazona. :)
  • Dragan

    20.08.2014 16:48
    Opzužili sve, po sistemu da neko i za nas glasa, imamo para samo za još jednu Akonkagvu u kasi. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.