Sombor: Počinje Somborski kotlić

Oficijelni start programa Somborskog kotlića, koji počinje danas u organizaciji Turističke organizacije grada Sombora, najavljen je na Ćelavom trgu za 19 sati, uz prigodan kulturno-umetnički program, koji će trajati do pola devet uveče.
Oficijelni start programa Somborskog kotlića, koji počinje danas u organizaciji Turističke organizacije grada Sombora, najavljen je na Ćelavom trgu za 19 sati, uz prigodan kulturno-umetnički program, koji će trajati do pola devet uveče.

Paljenje vatre će biti u 20 sati, a tada počinje i takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša. Od pola devet binu preuzima tamburaški sastav Đuvegije. Zvezda ovogodišnjeg Somborskog kotlića je sastav Crvena jabuka, čiji koncert počinje u 21:30 sati. Nakon njihove svirke, oko pola sata pre ponoći počeće proglašenje pobednika Somborskog kotlića. Osim prva tri najbolja paprikaša, nagrade će dobiti i tri najlepše aranžirana stola, kao i tri najveselija društva. Riba za paprikaš će moći da se preuzme u subotu od 10 do 20 sati u ribarnici Zlatna ribica na pijaci "U lancima", a sto, ložišno mesto i drva preuzimaće se uz kupon od 17 sati od ovlašćenih redara.

Za vreme održavanja manifestacije biće izmenjen režim saobraćaja u centru Sombora. Saobraćaj će biti obustavljen u delu Trga Cara Lazara, između ulice Zmaj Jovina i Laze Kostića, od petka 22. avgusta, od 14 sati, do nedelje 24. avgusta, do 2 sata i na delu Trga Cara Lazara, u nivou raskrsnice kod Srednje tehničke škole. Pariska ulica će biti zatvorena za saobraćaj od subote, 23. avgusta, od 14 časova, do nedelje, 24. avgusta, do 2 časa, a parkiranje će biti obustavljeno od početka rundela na Trgu Cara Lazara do Trga Svetog trojstva 23. avgusta od 5 do 14 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina