Stara Pazova: Austrijanci grade logistički centar

Austrijska građevinska kompanija Ajmaks započela je u petak izgradnju logističkog centra u Staroj Pazovi, vrednosti deset miliona evra.
Austrijska građevinska kompanija Ajmaks započela je u petak izgradnju logističkog centra u Staroj Pazovi, vrednosti deset miliona evra.

Kompanija koja se bavi izgradnjom poslovnog prostora i poslovnih parkova, planira da u prvoj fazi izgradi dva skladišta, a prvo će biti spremno za kupce već početkom 2015. godine. Kako je saopštila Opština Stara Pazova, to je objekat od 17.000 kvadratnih metara logističkog centra pod nazivom "Log Center Belgrade".

Korisnik prvog objekta čija je izgradnja započela i, po planu će biti završena u decembru, biće kompanija "DB Sćenker", jedan od vodećih špeditera Evrope. U drugoj fazi predviđena je izgradnja još pet skladišta. U okviru kompleksa, prema najavama investitora, očekuje se da Stara Pazova dobije i "autlet centar" i maloprodajni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina