Gazda u Somboru ujeo radnika koji je tražio platu

U Somboru je radnika Bojana Milića (26) u jednom lokalu vlasnik Zlatan A. napao i ugrizao ga za vrat.
U Somboru se ovih dana dogodio nesvakidašnji incident kada je radnika Bojana Milića (26) u jednom lokalu vlasnik Zlatan A. napao i ugrizao ga za vrat.

Kako tvrdi porodica, konobar je od vlasnika kafića u centru tražio platu, odnosno zaostale dnevnice.

Umesto toga gazda ga je napao. Bojan je zadobio ujed u predelu vrata širine 6 centimetara.

Na Fejsbuku su se pojavile i fotografije povreda, a mladiću su povrede sanirane u somborskoj Hitnoj pomoći i Zavodu za javno zdravlje.

Primio je posebne vakcine i testira se na zarazne bolesti.

Porodica navodi da je o svemu obaveštena policija i tužilaštvo, koji će voditi dalji postupak.

  • 27.08.2014 06:10
    Počela je primena novog Zakona o radu. Krenulo je od Sombora ali će uskoro stići i do Surdulice. Nadajmo se da neće zaobići Beograd
  • Tarzan

    27.08.2014 06:01
    Strah
    Zato ja ne smem ni da trazim platu!!!
  • Zoro

    27.08.2014 02:18
    Zakon o radu
    Pocelo je pocelo....
    Brbani ( http://vukajlija.com/brban ) doneli novi zakon o radu. Do sada su "gazde" derale kozu radnicima, ali po novom zakonu mogu i da im sisaju krv.
    Bravo za sadasnju vlast. Ovoj drzavi bi bilo najbolje da narod spava 4 godine, da se probudi za izbore, odglasa, naravno za ovu politicku gamad, i opet utone u san. Ovoj vlasti, narod ne treba. Trebaju im samo "gazde" i tajkuni. Narod nek crkne!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".