"Beška fest" od 5. do 7. septembra na glavnom trgu

Manifestacija "Beška fest 2014 - Dani vojvođansko-bavarske kulture" održaće se od 5. do 7. septembra u centru Beške.
Manifestacija "Beška fest 2014 - Dani vojvođansko-bavarske kulture" održaće se od 5. do 7. septembra u centru Beške.

Ovo je treća manifestacija međunarodnog karaktera ovakve vrste, a uključuje i etno festival, gastro i festival vina, "Bavarian beer party" tj. zabavu koja uključuje pivo, kao i bogat kulturno-umetnički program, sve sa namerom da se Vojvodina i bavarska predstave kao regioni koji odlično sarađuju i čije kulture su bliske.

Posetioci će imati priliku da degustiraju autentične vojvođanske i bavarske specijalitete, poput poznatih bavarskih kobasica i pereca, domaće i bavarsko pivo i vino, vojvođanske poslastice, štrudle, krofne i mnoge druge đakonije. Beška ima uspešnu dugogodišnju saradnju sa bavarskom opštinom Karlshuld, te će deo dešavanja biti i gostovanje uglednih partnera iz Bavarske.

Centralno dešavanje dešava se na otvorenom terenu za male sportove pored Doma kulture, kao i na glavnom trgu u Beški.

  • panonius

    01.09.2014 08:10
    hajde i nešto pozitivno !!!!
    U ovom sivilu dajte malo nečeg lepog što ubija monotoniju !!!

    Respect !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina