Subotica: Dilera mučili osam sati zbog duga

Dilera Zlatka Medića iz Bačke Topole juče su osam sati u iznajmljenom stanu u Ulici Eugena Kumičića u Subotici tukla i mučila petorica muškaraca.
Dilera Zlatka Medića iz Bačke Topole juče su osam sati u iznajmljenom stanu u Ulici Eugena Kumičića u Subotici tukla i mučila petorica muškaraca.

Tortura, koja je počela oko ponoći i trajala do juče do osam sati, najverovatnije je posledica neraščišćenih dugova. Medić je komšijama rekao da ne zna ko su ljudi koji su ga mučili, da su petorica u stan ušla oko ponoći, tukli ga, vezali, davili gajtanom i tražili novac. Četvorica su napustila stan, a jedan od njih ostao je u kuhinji i kasnije otišao.

- Oko osam časova ujutru čuo sam galamu i izašao sam u hodnik. Komšija je izleteo iz stana, na licu je imao velike otekline od udaraca. Majica mu je bila krvava. Iz stana je tada izleteo krupni čovek, vikao je Mediću da je prevarant. Odmah sam pozvao policiju - kaže Vesko Gostimirović, stanar ove višespratnice.

Pretučeni čovek je kolima Hitne pomoći prevezen u subotičku bolnicu. Subotička policija utvrđuje okolnosti napada i na osnovu toga će Višem javnom tužilaštvu biti podnete krivične prijave. Medićeve komšije kažu da se nedavno doselio, a u stanu u kojem je živeo bio je podstanar. Čuli su da je razveden i da njegovi bivša supruga i dvoje dece žive u Bačkoj Topoli.

  • 17.09.2014 18:24
    Sve fin svet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".