Sombor: "Pažnja, dame trče" danas na hipodromu

Atletsko-rekreativni klub "Somaraton" u subotu 27. septembra od 17 časova organizuje manifestaciju "Pažnja, dame trče!".
Atletsko-rekreativni klub "Somaraton" u subotu 27. septembra od 17 časova organizuje manifestaciju "Pažnja, dame trče!".

- Cilj ovog događaja jeste pre svega da podstaknemo naše sugrađanke, naše dame da se više posvete aktivnom načinu života i da kroz dodatnu fizičku aktivnost poboljšaju kvalitet svog života. Takođe, želimo da pokažemo i da dokažemo da svako u našem okruženju, uz samo malo volje, može da se aktivira i da bude zadovoljniji i zdraviji. Ovim putem pozivamo sve naše sugrađanke da dođu u subotu i da trče sa nama na omiljenom mestu za rekreaciju i trčanje, hipodromu - navodi se u saopštenju organizatora.

Start trke je u 17 sati, a trči se pet krugova ili 5.350 metara. Svaka dama koja istrči ili prošeta bar jedan krug dobija diplomu za učešće na manifestaciji.

- Učesnice koje istrče svih pet krugova dobijaju učesničku medalju i diplomu, dok su za tri najbrže obezbeđeni pobednički pehari. Učešće na trci je besplatno isključivo za lepši pol - naveli su domaćini manifestacije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".