DS: SNS samo želi da vlada svuda

"Jedina ambicija i jedini program SNS je da vlada na svim nivoima", saopštila je DS i odbacila optužbe naprednjaka da su za krizu u Vojvodini odgovorne demokrate.
"Jedina ambicija i jedini program SNS je da vlada na svim nivoima", saopštila je DS i odbacila optužbe naprednjaka da su za krizu u Vojvodini odgovorne demokrate.

Demokrate navode da Srpska napredna stranka na oseća odgovornost prema građanima, jer više vremena i energije troši na rušenje "legitimno, na izborima izabranih parlamentarnih većina u lokalnim samoupravama i pokrajini", nego na rešavanje problema sa kojima se građani susreću svakog dana.

Inače, potpredsednik SNS Igor Mirović izjavio je da su za krizu u Vojvodini odgovorni predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić lično i stranka koju on predstavlja i dodao odbijanje DS-a da se suoči sa istinom o svom položaju među građanima sprečava formiranje koncentracione vlade u Pokrajini.

"Kada govori o tuđoj bahatosti, Mirović zaboravlja da je Vlada koju vodi njegova stranka ubedljivi evropski rekorder po zaduživanjima, a cenu njene nesposobnosti plaćaju penzioneri, zdravstveni i prosvetni radnici kojima se smanjuju plate i penzije, a povećavaju porezi, umesto milioneri među kojima su direktori javnih preduzeća koje je postavila njegova stranka ili gradonačelnici poput Miloša Vučevića, u čijoj gradskoj upravi ima 53 pomoćnika, koji Novosađane koštaju 53 miliona dinara godišnje", navodi DS.

  • Brus Vilis

    12.10.2014 17:31
    SNS samo želi da vlada svuda
    DS samo ponegde.

  • mmk

    12.10.2014 17:19
    Ne vratiš nam naših 7 %, skineš sva moguća ovlašćenja, praviš spletke, prodaješ zemljište, izazivaš političku krizu i onda kažeš - ne radiš dobro! Hvala na brizi, ne bismo da napredujemo.
  • medo

    12.10.2014 17:15
    Uvek mi život uređuje partija koja je izabrana kao manje zlo.
    Ali manje zlo ne znači da će činiti dobro.
    Na tv gledam jedan polusvet u politici koji svoj položaj potkrepljuju raznim diplomama i funkcijama barem na 7 mesta.
    Ima li neko u Srbiji ko nije doktor i ko nije sa Mtrenda ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina