Sremska Mitrovica: Najbolja fotografija na temu dojenja

Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica raspisao je konkurs za najbolju fotografiju na temu dojenja, a u okviru obeležavanja svetske i nacionalne nedelje.
Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica raspisao je konkurs za najbolju fotografiju na temu dojenja, a u okviru obeležavanja svetske i nacionalne nedelje.

Ova nedelja posvećena je prednostima prirodne ishrane novorođenčadi.

Za najkreativniju proglašena je fotografija koju su poslali roditelji male Dunje – Jelena i Miljan Garčević iz Sremske Mitrovice, koji su na pravi način istakli poruku da je dojenje moguće uvek i svugde, i da ne ometa majku u svakodnevnim aktivnostima.

  • 15.10.2014 19:35
    Nemam nista protiv dojenja,cak sam I za to da treba,ali ova situacija mi je bezveze.Ako bas hocete poslacu vam moju kako dojim I jedrim na dasci!Znaci ironicna sam I dojite decu,uzivajte,ali ovo je preterivanje,podstacicete majke na svakakve vratolomije samo da bi osvojile neke nagrade I pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina