Poligrafska testiranja zbog napada na pekare

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da policija intenzivno radi na otkrivanju počinilaca napada na pekare čiji su vlasnici Albanci i privodi na poligrafsko testiranje više osoba koje se mogu dovesti u vezu sa tim događajima.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da policija intenzivno radi na otkrivanju počinilaca napada na pekare čiji su vlasnici Albanci i već danas u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i u Vršcu privodi na poligrafsko testiranje više osoba koje se mogu dovesti u vezu sa tim događajima.

"Jednostavno, želim da kažem da građani Srbije moraju verovati u policiju i da policija mora pružiti bezbednost svakom građaninu bez obzira na nacionalnu i bilo kakavu drugu pripadnost", rekao je Veljović.

Prema njegovim rečima, policija je izuzetno angažovana na rasvetljavanju ne samo ovih događaja nego i na obezbeđenju i raznih sportskih manifestacija i drugih događaja.

"Već danas u Srbiji je angažovano više od 5.000 policijskih službenika na obezbeđenju fudbalskih utakmica od, samog derbija - fudbalske utakmice Patizana i Zvezde do onih nižerazrednih. Tako da želim da kažem da javnost mora da shvati ulogu policije i da policija mora biti ta koja mora garatovanti bezbednost i sigurnost svakog građanina ove države", poručio je Veljović.

  • 19.10.2014 06:18
    @Animalac - apsolutno ubedjen !
    sve su to dodjosi. zeme, jarani, patriJote. treba procitati bilo koji njihov komentar, po recniku se vidi koji su, koji mrze sve VOJVODJANSKO, koji su junacki pobegli sa vekovnih ognjista u VOJVODINU i zele da ns zavade i da na otmu sve a i za cistku su sposobni
  • e,...

    18.10.2014 18:49
    Lepa,Lepa....
  • 18.10.2014 18:44
    apsolutno ubedjen !
    Mislim da bi trebalo ispitati i proverite ove lazne "antifasiste" i nezavisne vojvodjanere koji navodno i to javno, nude zastitu,nekakve straze, toboze ugrozenim manjinama u nasem gradu.Sve mi smrdi na to da su po danu Ragib a po noci Nagib sto bi rekao Rambo Amadeus u onoj svojoj pesmi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina