Sombor: Ulaganje u sanaciju i održavanje puteva

U okviru programa sanacije i pojačanog održavanja atarskih puteva na teritoriji grada Sombora, u toku su radovi na pojačanom održavanju atarskog puta Stari Sivački put – Radojevići, do nivoa tucanika.
U okviru programa sanacije i pojačanog održavanja atarskih puteva na teritoriji grada Sombora, u toku su radovi na pojačanom održavanju atarskog puta Stari Sivački put – Radojevići, do nivoa tucanika.

Procenjena vrednost javne nabavke za ovaj posao je 4,3 miliona dinara bez PDV-a, dok je krajnja ugovorena vrednost oko dva i po miliona dinara.

Izvođač radova je preduzeće VD "Jugokop-Podrinje" iz Šapca, koje je na javnoj nabavci ponudilo najnižu cenu. Radove na deonici dugoj 600 metara obišli su Vladislav Živanović, zamenik gradonačelnika, Zoran Miler, član Gradskog veća za poljoprivredu, razvoja sela i zaštitu životne sredine i Slobodan Kosanović, načelnik Odeljenja za poljoprivredu Gradske uprave.

Po završetku radova na ovoj deonici, počeće radovi na revitalizaciji puta Šaponje – Krak 1, takođe do nivoa tucanika. Procenjena vrednost javne nabavke iznosi 4.375.000 , a krajnja ugovorena vrednost radova iznosiće 2.769.862 dinara. I ove poslove izvodiće radnici ovog preduzeća.

Uređenjem ovih puteva poljoprivrednici će lakše dolaziti do svojih atara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.