Dva miliona dinara za unapređenje položaja Roma u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova raspisao je konkurs u vrednosti od dva miliona dinara za unapređenje položaja Roma u pokrajini.
Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova raspisao je konkurs u vrednosti od dva miliona dinara za unapređenje položaja Roma u pokrajini.

Na konkurs mogu da se prijave neprofitna udruženja i organizacije koje su spremne da ispune predviđene uslove i ciljeve. Podrška Strategiji za unapređivanje položaja Roma, osnaživanje Roma i Romkinja i njihovo uključivanje u sprovođenje planova na lokalnom nivou, promocija rodne ravnopravnosti i pomoć u obuci pripadnika ove manjine neki su od najbitnijih ciljeva predviđenih konkursom.

Podnosioci ne mogu da apliciraju sa više od jednog projekta, a visina traženih sredstava ne može biti veća od 250.000 dinara, navodi se u sadržaju konkursa.

Rok za podnošenje prijave je do 14. novembra u podne, a odluka o dodeli sredstava biće objavljena na zvaničnoj internet prezentaciji.

  • baader

    06.11.2014 10:44
    dajte sve bokanu, ko je vise od njega unapredio polozaj roma

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina