Šest miliona dinara za unapređenje položaja žena u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanja i ravnopravnost polova konkursom dodeljuje šest miliona dinara neprofitnim udruženjima, na kojima je da pomenuta sredstva iskoriste za unapređenje položaja žena i ravnopravnosti polova u APV.
Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanja i ravnopravnost polova konkursom dodeljuje šest miliona dinara neprofitnim udruženjima, na kojima je da pomenuta sredstva iskoriste za unapređenje položaja žena i ravnopravnosti polova u APV.

Na zainteresovanim udruženjima je da podrže programe koji se tiču osnaživanja položaja žena, obuke i pronalaženja posla, saradnje civilnog i javnog sektora u oblasti ravnopravnosti polova i pomoći ugroženim grupama žena.

Podnosioci mogu da apliciraju samo sa jednim projektom, a visina traženih sredstava ne može biti veća od 300.000 dinara.

Rok za podnošenje dokumentacije je 14. novembar u podne, a rezultati konkursa biće istaknuti na zvaničnoj internet prezentaciji Sekretarijata, navodi se u sadržaju Odluke.

  • Orwell Vegan

    06.11.2014 11:11
    Sad kad krene pohod na budzet Vojvodine
    Liga i DS ce olesiti sve sto je jos ostalo. Pogledajte samo sramotne rezultate pokrajinskog konkursa za film, pa ce vam biti jasno koliko je njima stalo do Vojvodine. Ovi u Gradu isto lopatom pljackaju. Dotle se narod zamajava nebitnim vestima. I naravno niko ne sme ni da pisne sta bese sa borbom protiv korupcije i gde su opljackane pare.
  • Novosadjanka

    06.11.2014 09:36
    Spisak...
    Opet ce dobiti udruzenja - produzene ruke partija... G. Vasin i njegova druzina su delili godinama udruzenjima koja nisu nikad registrovana u APR-u ili su ugasena... Slobodno napravite pregled udruzenja i sredstava svih ovih godina... i njihovih zastupnika... Ovo sto sadasnji u gradu rade... to je nastavak prethodnih... Sve je ista banda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.