Najboljim sportskim ekipama 400.000 dinara

S obzirom na aktuelnu situaciju u Majdanpeku, koji je već tri dana bez struje, Pokrajinska vlada će sagledati potrebe i mogućnosti za upućivanje pomoći stanovnicima ove opštine.
S obzirom na aktuelnu situaciju u Majdanpeku, koji je već tri dana bez struje, Pokrajinska vlada će sagledati potrebe i mogućnosti za upućivanje pomoći stanovnicima ove opštine.

I dalje je u toku pružanje pomoći stanovnicima Jamene u opštini Šid, jedinog sela u Vojvodini koje je bilo poplavljeno, ali kako naglašavaju iz APV, nerešeno pitanje stambenog zbrinjavanja je u nadležnosti Kancelarija Vlade Srbije za pomoć i obnovu poplavljenih područja.

"Pokrajinska vlada, na osnovu pokrajinskog Programa obnove i pomoći opštinama i građanima pogođenim poplavama na području AP Vojvodine za koji je obezbeđeno 64 miliona dinara u pokrajinskom budžetu, dodeljuje finansijsku pomoć opštinama Šid, Sremska Mitrovica, Irig, Beočin, Pećinci, za otklanjanje posledica poplava u oblasti javne i komunalne infrastrukture, na školskim, sportskim i objektima kulture, te na atarskim putevima", navodi se u saopštenju sa sednica Pokrajinske vlade.

Pokrajinska vlada je, na predlog Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, imenovala Odbor za dodelu priznanja u oblasti sporta za 2014. godinu i utvrdila visinu novčane nagrade za najbolje sportske ekipe u ženskoj i muškoj konkurenciji u 2014. godini u visini od po 400.000 dinara.

U pojedinačnoj konkurenciji za najbolju sportistkinju i najboljeg sportistu, novčana nagrada iznosi šest prosečnih zarada zaposlenih u Pokrajini u mesecu koji prethodi mesecu u kome se priznanje dodeljuje. Pokrajinska vlada i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu su jedini državni organ koji već 11 godina nagrađuju najbolje sportiste i sportistkinje, u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".