Predsednik Venecuele moli žene da ne koriste fen

Predsednik Venecuele uputio je molbu svim ženama u zemlji da prestanu da koriste fenove za kosu zbog energetske krize koja u poslednje vreme vlada u ovoj južnoameričkoj zemlji.

Nikolas Maduro najavio je dva meseca redukcije zbog manjka električne energije u Venecueli. On apeluje na građane da koriste alternativne izvore, naprave lične rezove u domaćinstvima kako bi smanjili utrošak električne energije.

"Žene bi trebalo da koriste fen za kosu samo u specijalnim prilikama. Smatram da žene bolje izgledaju samo kada kroz mokru kosu provuku prste i puste da se prirodno osuši. To je moja ideja", kazao je Maduro.

Redukcija električne enrgije odnosi se i na domaćinstva, kojima preporučuje da ne koriste mašine za sušenje veša, nego da se on suši na vazduhu.

Ukupno 70 odsto električne energije Venecuele dolazi iz hidroelektričnih postrojenja u Guri damu, jugoistočno od Bolivara. Nivo vode je pao na kritičnu tačku, i postrojenja trenutno rade na minimumu.

Autor: Agencije

  • Mile

    11.04.2016 14:10
    A vibratori?
  • jerry

    11.04.2016 11:42
    ja mislim da je predsednik derpe
  • rada

    11.04.2016 10:10
    ...zanimljivo,pa dobijete upalu usiju,mozdanih ovojnica,nekog zivca...onda za licenje koristite one lekove iz humanitarne pomoci...jako pametno...sto po zenama "lupate"? Zaradite,budite dzentlmeni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.