Pijani policajac u Češkoj razbio 51 parkirano vozilo

Češki policajac optužen je za vožnju pod dejstvom alkohola i razbijanje najmanje 51 parkiranog vozila u ulici u Pragu, izjavio je policijski portparol državnoj televiziji.

Policija je uhapsila svog kolegu kada je pokušao da nastavi vožnju, prenosi agencija ČTK, a povređenih nije bilo.

 
Mediji prenose da je policajac bio na odsustvu dok je čekao sudsku presudu povodom odvojenog incidenta koji se desio prošle godine.
 
Autor: Srna/Rojters
  • Nervirach

    13.04.2016 15:52
    Imali smo i mi slucaj da je gospodja igrala flipere sa kolima na futoskom putu pre desetak godina. Ali je ta gospodZa vrla i ugrozena medicinarka pa je slucaj gle, zastareo. Imamo i mi bisera, ne kaskamo za drugima.
  • acab

    13.04.2016 13:41
    ovaj nije bio samo pijan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.