Nastavnik francuskog koji zna da kaže samo "Bonjour"

Jedan profesor francuskog jezika u srednjoj školi u Teksasu trebalo bi da bude otpušten, jer je nedavno otkriveno da je jedino što zna da kaže na tom jeziku - "Bonjour".
Albert Mojer "predaje" francuski pet meseci, ali njegovi đaci tvrde da on na tom jeziku ne zna da kaže ništa više od pozdrava. 
 
Čovek, za kog i Delboj iz kultne serije "Mućke" deluje kao vrhunski poznavalac francuskog, čak ni ne razume pitanja svojih đaka, nego ih savetuje da odgovore traže na Guglu.
 
Roditelji su obavešteni o ovom slučaju kada je lokalna televizijska stanica pokrenula istragu i okrivila direktora škole za ovaj propust.
 
 
Autor: B92
  • Xy

    03.05.2016 13:42
    U srbiji ima nastavnika koji ne znaju ni u kojoj školi "rade"
  • zivan

    03.05.2016 12:30
    Srbija nije izuzetak; i u SAD ima kilavih sskola i joss gorih nastavnika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.