Penzioneri organizovali sopstvenu sahranu

Penzioneri Dragica (62) i Dragan Marić (65) iz Pojezine kod Dervente priredili su sopstvenu veliku sahranu.
Na daću se okupilo više od 200 zvanica, a razlog za organizovanje sopstvene sahrane je taj što nemaju mnogo rodbine.
 
"Sami smo podigli spomenike, sve smo unapred odradili da druge ne opterećujemo kad sklopimo oči. Zato smo odlučili da i zadušnu večeru sami platimo, jer dece nemamo, a ne bismo da druge na trošak teramo", objasnio je Dragan koji je na svoju sahranu došao u crnom odelu.
 
"Pokojnici" su u "jugu" predvodili povorku od kuće do groblja.
 
"Jedemo i pijemo za njihovu dušu, ali im želimo da dugo požive", kazao je jedan od gostiju.
 
Dragica i Dragan su, zajedno sa gostima, na groblju zapalili sveće za svoju dušu. Očitan je "Oče naš", a potom su "pokojnicima" prišli članovi benda i "sahrana" je nastavljena uz muziku i gozbu.
 
Ovaj par je u braku od 2000. godine, a upoznali su se u Klubu usamljenih u Novom Sadu. Kada su se sreli, Dragan je iza sebe imao tri neuspešna braka, a Dragica pokojnog muža. Prema njenim rečima, ubrzo su shvatili da su jedno za drugo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti