Naučnici tvrde da je ovo pet najsmešnijih viceva

Istraživači sa Univerziteta u Oksfordu bacili su se na zadatak pronalaženja pet najsmešnijih viceva.

Evo koje su izabrali kao najsmešnije:

Puž sa stavom

Muškarac sedi u sobi kada začuje da neko kuca. Otvara vrata i ugleda puža na tremu. Uzme ga i baci daleko i dvorište. Tri godine kasnije opet neko zakuca. On otvori vrata i ugleda istog puža koji mu ljutito kaže: Dobro, šta ti je značilo ono?

Duh i idiot

Tri prijatelja zaglave na pustom ostrvu i nađu magičnu lampu s duhom koji je svakome obećao da će ispuniti jednu želju. Prvi je poželeo da ga vrati kući. Drugi isto, a treći reče: "Usamljen sam. Želeo bih da se moji prijatelji vrate".

Dečak i berberin

Dečak ulazi u berbernicu, a berberin šapne mušteriji: Ovo je najgluplji dečak na svetu. Sada ću vam dokazati.

Berberin u levu ruku uzme novčanicu od 10 evra, u desnu dve kovanice od po evro, a zatim pozove dečaka i upita ga: Koje želiš?

Dečak uzme kovanice i izađe. Šta sam vam rekao?, reče berberin i doda: Taj mali nikada neće naučiti.

Kasnije, mušterija napusti brijačnicu i ugleda dečaka kako izlazi iz prodavnice sa sladoledom. "Hej, mali, zašto si uzeo kovanice, a ne novčanicu?", upita ga. Dečak, zadovoljno ližući sladoled odgovori: "Zato što će onog dana kada odlučim da mu uzmem 10 evra, igra biti gotova".

Jedan u milijardu

Kina ima više od milijardu stanovnika. Milijardu! To znači da tamo čak i ako si "jedan u milion", postoji još barem hiljadu istih.

Trka s medvedom

Dva su planinara šetajući šumom ugledala medveda na udaljenosti od 50 metara. Medved ih primeti i krene prema njima.

Jedan od muškaraca brzo skine ranac, izvadi patike i počne panično da ih navlači. Drugi ga zbunjeno upita: "Šta to radiš? Patike ti neće pomoći da budeš brži od medveda", a ovaj mu odgovori: "Važno je samo da budem brži od tebe"!

  • Miki

    06.11.2022 02:22
    Volim 021
    Žena ulazi u autobus s bebom.Vozač autobusa kaže: "Uh, to je najružnija beba koje sam ikada vidio!" Žena priđe stražnjem delu autobusa i sedne,besni.Ona kaže čoveku pored sebe: "Vozač me upravo uvredio!" Čovek kaže: "Idi ti napred i reci mu da se nosi do đavola. Hajde, ja ću ti pridržati tvog majmunčića."
  • Andrija Šrek

    27.10.2016 17:05
    ...šmrc...
    Zašto je tužan mali crv?
    Mama mu je otišla na pecanje.
  • Grgolj

    26.10.2016 20:48
    Nema boljeg vica od onog da će novosadska komunalna policija zavesti konačni red na odlagalištima smeća u mesnim zajednicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.