VIDEO: Saltom preskočio šine sekundu pre nailaska voza

Jedan mladi Rus odlučio je da svoj život dovede u opasnost, ali i šokira prolaznike i putnike u moskovskom metrou.
Naime, on je čekao da voz naiđe kako bi šine preskočio ni manje ni više nego saltom.
 
To je uradio u poslednjoj sekundi, što je verovatno izazvalo šok kod mašinovođe. 
 
  • ana

    01.12.2016 08:04
    ovako mi zivimo i izvlacimo se iz svakodnevnih opasnosti za dlaku, pitanje je caa kad ce da nas strefi lokomotiva.
  • Steva

    01.12.2016 01:21
    @ wasp
    Svašta, to je dramatično previse truda. Mnogo je lakše i brže samo snimiti dve različite scene u istom metrou - jednu gde lik preskače rupu, a drugu gde prolazi voz. Tako ima mnogo manje editovanja, zato što oba snimka imaju identičnu pozadinu - Jedino što se menja je šta se pomera. Profesijonalno, to se zove kompozitna slika, iliti "Composite Shot".

  • wasp

    30.11.2016 17:29
    MONTAZA
    dobro uradjena video montaza. ovako se to radi. snimis metro i njega kako sedi na klupi zatm se on slanja iza stuba i tu se ubauje novi video uradjen negde taj skok npr u dvoristu, livadi i taj video se montazom napravi na zelenoj povrsini i samo se selektuje osoba kako pravi salto on ostaje na videu ali pozadina je providna. e sada se preklapaju dva videa i dobrom montazom se dobije ovakav lazni snimak. fersten

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.