Pokrenuta kampanja "Sačuvajmo Beti Vajt od 2016. godine"

Demetrios Hrisikos iz Južne Karoline pokrenuo je kampanju za prikupljanje donacija putem GoFundMe servisa za glumicu Beti Vajt pod nazivom "Sačuvajmo Beti Vajt od 2016. godine".
Hrisikos je rekao kako će od prikupljenog novca čuvati legendarnu glumicu sve do Nove godine s obzirom da je 2016. godina proglašena "crnom" za slavne ličnosti.
 
"Ako ona pristane, doći ću gde god ona bude i čuvati je do 1. januara 2017. godine", napisao je.
 
Ako glumica ne prihvati njegovu uslugu, novac će donirati pozorištu za mlade "Spartanburg Little Theater" koje pomaže novim zvezdama i održava duh legendi koje su nas napustile ove godine.
 
Cilj je bio da se prikupi 2.000 dolara GoFundMe servisa, ali ta suma je već premašena. Pozadina ove priče jeste da Hrisikos prikuplja donacije za navedeno pozorište koje vodi njegov prijatelj.
 
"Potrebni su nam novi umetnici koji će nastaviti putem koji su izgradili veliki koje smo izgubili u ovoj godini", napisao je.
  • Filmofob

    29.12.2016 10:09
    Podržavam!
    Beti je kočoperna ženica, preguraće ona 2016. - no frks! Samo će joj pokazati srednji prst i nastaviti u petoj brzini!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva