Vozio 40 kilometara u suprotnom smeru, pa udario u vozilo policije

Jedan 40-ogodišnjak francusko-senegalskog porekla vozio je četrdesetak kilometara u suprotnom smeru na autoputu u južnoj Španiji, pre nego što je nalateo na vozilo Civilne garde, rekao je portparol te policije.
Da bi ga zaustavila, policija je morala da zaustavi saobraćaj na autouputu A-92 u Andaluziji na jugu zemlje i da sa vozilma napravi barikadu na putu dok u policajci držali svetleće signale upozorenja.
 
"Međutim, on ni u jednom trenutku nije hteo da se zaustavi dok nije udario u jedno policijsko vozilo", rekao je za Frans pres portparol Civilne garde u Madridu.
 
Portparol je rekao da se radi o čoveku sa dvojnim Senegalskim i Francuskim državljanstvom, koji je zaustavljen pošto je prešao oko 40 kilometara na autoputu između provincije Almerija i Grenada.
 
Civilna garda, koja je ogranak policije sa vojnim statusom nije mogla da precizira u kakvom je stanju bio vozač, uz navode da je izgledao "uznemireno".
 
"Nemamo još lekarski izveštaj, ne znamo da li je konzumirao drogu ili alkohol ili je bio poremećen", rekao je portparol.
 
U Španiji je juče zabeležen još jedan incident vožnje u suprotnom smeru kada je u dva sata posle ponoći uhapšen jedan državljanin Ekvadora na autoputu kod Madrida. On je vozio u suprotnom smeru, bez vozačke dozvole i u pripitom stanju, navela je nacionalna policija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.