Ukradena beba pronađena posle 18 godina

Amerikanka Kamaja Mobli, koja je kao novorođenče ukradena iz bolnice na Floridi, pronađena je posle 18 godina u Južnoj Karolini.
Policija je uhapsila ženu koja ju je odgajila i osumnjičila je za njeno kidnapovanje. Šerif grada Džeksonvila Majk Vilijams izjavio je da je Moblijeva identifikovana analizom DNK i dodao da ona nije ni znala koje ime je nosila po rođenju.
 
Prema rečima Vilijamsa, devojka je u dobrom stanju, ali je preneražena zbog ovog saznanja. Navodi se da je policija uhapsila 51-godišnju Gloriju Vilijams iz Volterboroa, kojom je pod optužbom za kidnapovanje izrečen pritvor. 
 
Šerif je kazao da je prava porodica devojke presrećna, ali će odluka kako će i kada desiti njihov susret biti samo na devojci. 
 
AP navodi da je ona bila stara svega osam sati kada ju je 1998. iz bolnice Univerztitetskog medicinskog centra odvela žena koja se predstavljala kao medicionska sestra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.