Vozio prebrzo zbog "vetra u leđa"

Raznorazni su izgovori i opravdanja koje vozači optuženi za prebrzu vožnju daju pred policijom i kasnije na sudu, ali jednom vozaču u Australiji zaista treba skinuti kapu za originalnost.
On je, naime, izjavio da je brže vozio zato što ga je vetar gurao.
 
Njemu je izmerena brzina od 78 milja na sat u zoni gde je ograničenje 68. Kada su ga zaustavili, on je policajcima mrtav ladan izjavio da se to dogodilo jer ga je "vetar gurao". To je i ušlo u zapisnik.
 
Lokalna policijska stanica ima svoj tviter nalog i nisu odoleli da ovaj zapisnik javno objave kako bi pokazali šta se sve događa, a jedan od komentara na ovu sliku je glasio - "To je zaista dosta brzo za brod na točkovima".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti