VIDEO: Kada se udes dogodi u tunelu u Južnoj Koreji

Video-snimak gustog saobraćaja unutar tunela u Južnoj Koreji prikazuje organizovanost stanovnika ove zemlje.
U tunelu se dogodila saobraćajna nezgoda, a Korejci su brzo odreagovali kako bi pomogli povređenima. Naime, kako bi propustili vozila hitne pomoći i policije, učesnici u saobraćaju su zajedničkim snagama oslobodili prilaz začas.
 
  • Dragan

    04.02.2017 21:01
    ...
    A zato nasa stoka kad se desi udes brze bolje ulece i u zaustavnu traku na autoputu jer eto ta stoka je najpametnija i najsnalazljivija. Kao nedavno kad je bilo klizavo pa preko 20 vozila ucestvovalo u lancanom sudaru. Odmah su se nasli neki da pokusaju kroz zaustavnu da se provuku. Naravno nisu se provukli, ali zato policija hitna i slep sluzba nisu mogle doci do mesta nesrece pa smo svi zajedno u koloni morali cekati duze, a o pruzanju pomoci povredjenima da ne pricam. Nije mi samo jasno zasto policija takve na licu mesta nije slala u maricu pa na drustveno koristan rad. Stoka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.